SLOVENSKO / HRVATSKI


Kaj je Special Team?

Special Team je metodologija za celostni pristop k razvoju otrok. V okviru metodologije skupaj z vami za vašega otroka pripravimo individualni razvojni program.


Katere so ključne prednosti individualnega razvojnega programa v okviru metodologije Special Team?

  • Vaš otrok bo deležen celostnega pristopa k razvoju.
  • Prejel bo od 90 do 210 ur individualne, načrtno usmerjene vadbe mesečno.
  • Napredek vašega otroka bo v povprečju od 1,25 do preko 2-krat hitrejši kot pred pričetkom vključitve v program.

Kaj pomeni celostni pristop k razvoju?

To pomeni, da bo vaš otrok prejemal skrbno, načrtno in individualno pripravljene stimulacije za vsa elementarna senzorična in motorična področja. Hkrati bo z vadbo poskrbljeno za njegov intelektualni in socialni razvoj. V program bo po potrebi vključen tudi fiziološki del, ki zajema prehrano, prehranske suplemente, preskrbo s tekočino in kisikom, čisto okolje itn.


Zakaj bo moj otrok hitreje razvojno napredoval, če ga vključimo v individualni razvojni program Special Team?

Odgovor je enostaven. Hitrost otrokovega razvoja je odvisna od otrokovega razvojnega potenciala in količine stimulacije, ki jo otrok prejema. Z vključitvijo v individualni razvojni program bo vaš otrok v povprečju deležen nekajkrat več prave in načrtne stimulacije kot pred vključitvijo v program, kar bo otroku zagotavljalo optimalni izkoristek njegovega razvojnega potenciala. Enostavno povedano, vaš otrok bo občutno hitreje razvojno napredoval.


Special Team – Kaj pomeni?

Special Team je ime za specialno ekipo, ki jo ustvarimo skupaj z vami, starši, z namenom, da bo vaš otrok hitreje razvojno napredoval. Središče pozornosti ekipe bo vaš otrok, vi starši pa boste tisti, ki boste skrbeli, da bo vsakdan vašega mini junaka potekal na način, pri katerem bo deležen optimalne stimulacije. Pomembni del ekipe bodo lahko seveda tudi vzgojitelji, učitelji, sorodniki, zdravniki, prijatelji, terapevti itn. Starši, ki boste postali del naše specialne ekipe, se boste naučili treninge in učenje spremeniti v igro, skozi katero se bodo otroci mimogrede naučili obvladati svoje telo in bodo hkrati osvojili branje, matematiko, geografijo, umetnost in druga področja. Postali boste glavni trenerji v ekipi. Zakaj starši? Preprosto zato, ker je prav med mamo in očetom ter otrokom posebna vez, ki jo najboljši strokovnjak na tem svetu nikoli ne more ustvariti.


Naša 10-ka

Desetka je seznam desetih ključnih spoznanj in pravil, ki se jih držimo pri našem delu. Prilagajamo jo glede na naše znanje, spoznanja in izkušnje.


Pozitivni vidiki izvajanja individualnega razvojnega programa

Poleg tega, da otrok hitreje razvojno napreduje, ima izvajanje individualnega razvojnega programa še druge postranske prednosti in pozitivne učinke na otroka ter tudi na celotno družino. Nekaj jih lahko preberete spodaj.


Brezplačna predstavitev metodologije SPECIAL TEAM

Če vaš otrok ZAOSTAJA V RAZVOJU ali enostavno želite, da bi RAZVOJNO HITREJE NAPREDOVAL, potem se spodaj PRIJAVITE na BREZPLAČNO PREDSTAVITEV in spoznajte metodologijo SPECIAL TEAM.

PRIJAVI SE TUKAJ!

ali na e-poštni naslov

specialteam.slo@gmail.com